Konferensskåp

Stort Konferensskåp

Våra stora konferensskåp med whiteboard och filmduk har dörrar i Bok, Björk eller Vit laminat och alla har stomme i vit laminat.
Konferensskåp i hög kvalité – Skåpets whiteboardtavla med magnetfunktion är av samma höga kvalité som våra övriga whiteboardtavlor och vi lämnar 30 års garanti på skrivytan vid normal användning.

Skåpets Filmduk är 144 x 150 cm stor och av vit matt filmduk med svart baksida. Den sitter väl dold från smuts bakom en utfällbar frontpanel. Duken fästes upptill i en utfällbar arm, som kan vinklas i olika lägen. Dörrarna har steglös låsning i olika öppningsläge.

Blädderblocket och dörrtavla kan fästas på insidan av båda dörrarna och ett block medföljer. Pennhyllan i underkant på tavlan är 8 cm bred.

Pekpinne medföljer och fästes på en krok i skåpet.

Konferensskåp på hjul

Konferensskåpet kan fås med hjulstativ (vit eller silver) som köps separat.

 

Litet Konferensskåp

Våra små konferensskåp har dörr i Bok, Björk eller Vit laminat och alla har stomme i vit laminat. Skåpet kan beställas med gångjärnen till vänster (vänsterhängt) eller till höger (högerhängt) och har en hög utrustningsnivå redan i standard utförande.

Konferensskåp med whiteboard – Skåpets whiteboardtavla är av samma höga kvalité som våra övriga tavlor och vi lämnar 30 års garanti på skriv ytan vid normal användning.

Dörren har steglös låsning i olika öppningslägen. Blädderblocket och dörrtavlan kan fästas på insidan av dörren och ett block medföljer.

Pennhyllan i underkant på tavlan är 5 cm bred.

Konferensskåp på hjul

Konferensskåpet kan fås med hjulstativ (vit eller silver) som köps separat.