Whiteboard med not- eller rutlinjer

Våra glasemaljerade whiteboardtavlor och krittavlor med magnetfunktion har Polyvisions världsledande e³ plåt, som är normgivande för leveranser till skolor och offentliga miljöer.

Vår whiteboard kan levereras med inbrända not/musiklinjer eller rutor 5 x 5 cm och skrivytan har vid normal användning 30 års garanti. Vår musiktavla och ruttavla har naturanodiserad aluminiumkantlist i exklusiv design med plasthörn och möjlighet att använda den övre kantlisten, som glidskena för flyttbara mindre whiteboardtavlor eller tillbehör.

Skenan kan förlängas så den går utanför en whiteboardtavla. White-Board.se nottavla och ruttavla monteras med dold infästning, antingen liggande eller stående. Pennhyllan är 12 cm kortare än längden på en whiteboardtavla.

Vår whiteboardtavla med musiklinjer och rutor kan levereras upp till 3 meter längd och kan även fås med kantlist av trä (Bok, Björk eller Ek), med gerade hörn. Pennhylla medföljer, finns i samtliga träslag. Flyttbara mindre whiteboardtavlor eller tillbehör (se whiteboardtavlor IDEAL).

Notlinjer

Rutlinjer