Whiteboardtavla på hjul

Enkelsidig whiteboardtavla på hjul

En enkelsidig whiteboard på hjul är samma whiteboardtavla eller krittavla som väggmonteras och har givetvis lika hög kvalité och 30 års garanti på skrivytan vid normal användning. Vår pennhylla som medföljer är 12 cm kortare än whiteboardtavlan eller krittavlan. Det otroligt stabila stativet till vår whiteboard på hjul är tillverkat av 50 x 30 mm stålrör och det som gör det så stabilt är de två mellanstagen.

Många konkurrenter har bara ett mellanstag till sina whiteboard på hjul. Vid montering så ser man till att de två låsbara hjulen kommer längst fram så att det går lätt att låsa. Våra länkhjul är 8 cm i diameter och gör det därför extra lätt att rulla över ojämnheter som kanske en tröskel. När vår whiteboardtavla på hjul är monterad så mäter den 198 cm på höjden och 82 cm på bredden vilket gör att den går genom de flesta dörrar.

Dubbelsidig whiteboardtavla på hjul

Det som skiljer en dubbelsidig whiteboardtavla på hjul och en enkelsidig whiteboardtavla på hjul är att som det hörs på namnet, så har man två skrivytor. Man svänger runt whiteboardtavlan eller krittavlan med en spak på sidan och den fungerar även som lås. Finessen med en dubbelsidig whiteboard på hjul är att det går utmärkt med kombinationer. Det går bra att ha ena sidan med whiteboard och andra sidan med krittavla. Sen går det även att få ena sidan med notlinjer eller rutor. Pennhyllan som medföljer är lika lång som whiteboardtavlan eller krittavlans bredd. Det otroligt stabila stativet till whiteboardtavlan på hjul är tillverkat av 50 x 30 mm stålrör och det som gör det så stabilt är de två mellanstagen.

Många konkurrenter har bara ett mellanstag till sina whiteboard på hjul. Vid montering så ser man till att de två låsbara hjulen kommer längst fram så att det går lätt att låsa. Våra länkhjul är 8 cm i diameter och gör det därför extra lätt att rulla över ojämnheter som kanske en tröskel. När vår whiteboard på hjul är monterad så mäter den 206 cm på höjden och 82 cm på bredden vilket gör att den går genom de flesta dörrar. Skulle man snedställa tavlan så kommer man ner till 200 cm.