Whiteboardtavla

Våra glasemaljerade whiteboardtavlor med magnetfunktion har Polyvisions världsledande e³ plåt, som är normgivande för leveranser till skolor och offentliga miljöer. De har vid normal användning 30 års garanti på skrivytan. Våra whiteboardtavlor har naturanodiserad aluminiumkantlist i exklusiv design med plasthörn och möjlighet att använda den övre kantlisten som glidskena för flyttbara mindre whiteboardtavlor eller tillbehör. Skenan kan förlängas så den går utanför tavlan.
Whiteboardtavlorna monteras med dold infästning, antingen liggande eller stående. Pennhyllan är 12 cm kortare än längden på en whiteboardtavla. Våra whiteboardtavlor upp till 3 meter kan även fås med kantlist av trä (Bok, Björk eller Ek), med gerade hörn. Pennhylla medföljer, finns i samtliga träslag.

Halvmatt whiteboardtavla

Tavlorna går även att få med Polyvisions halvmatta glasemalj. Dessa halvmatta tavlor har en något mattare yta än en vanlig whiteboardtavla. Detta gör dem mer lämpade för projicering och användning som interaktiv whiteboardtavla. Man bör dock vara försiktig med att använda en för kraftig projektor då dessa kan ge reflexer i tavlan. Vi rekommenderar en närprojicerande projektor som man monterar på väggen strax ovanför tavlan då dessa är mer anpassade för projicering på whiteboardtavlor.